LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 09/04/2011

El Manchester United pràcticament sentencia la Premier League amb la seva victòria al Fulham

Els de Sir Alex Ferguson afrontaven el partit amb alguns no habituals a l'onze inicial, reservant titulars per a la tornada de la Lliga de Campions, davant el Chelsea

Adrià Soldevila
1 min
Berbatov celebra el primer gol del partit davant el Fulham.

BarcelonaEl Manchester United ha guanyat aquesta tarda a Old Trafford en el partit de la 32ona jornada, davant el Fulham. Els homes d'Alex Ferguson han aconseguit una victòria que els acosta encara més al títol de lliga, amb gols del búlgar Dimitar Berbatov i l'equatorià Luis Valencia. La victòria deixa els Red Devils a 10 punts de l'Arsenal, que demà visita un Blackpool necessitat de punts, situat a l'abisme del descens.

El Chelsea, d'altra banda, va guanyar per la mínima el Wigan Athletic de Robert Martínez, que s'enfonsa a la cua de la Premier. El gol dels de Carlo Ancelotti l'ha marcat Malouda en el minut 67. Fernando Torres ha tornat a la banqueta després de no anotar al partit de Lliga de Campions davant el Manchester United. Aquesta victòria deixa el Chelsea amb 48 punts, a 11 del United i supera en dos el Manchester City, que dilluns visita el Liverpool a Anfield.

Els altres resultats de la jornada són els següents:

Wolverhampton 0-3 Everton

Blackburn 1-1 Birmingham

Bolton 3-0 West Ham

Sunderland 2-3 West Bromwich Albion

Tottenham 3-2 Stoke City

stats