Loteria de Nadal
Esports Futbol 22/12/2010

El CD Masnou veu agraciat el seu número de loteria amb 200 euros de premi per cada dècim

Les butlletes de participació es van repartir entre els jugadors, directius i l'entorn pròxim del club, així com els clients del bar del camp

àngel Garreta
1 min
El número premiat del CD Masnou

El MasnouEl Club Deportiu Masnou ha superat un autèntic calvari en les darreres setmanes amb el canvi de gespa artificial del seu terreny de joc a mitja temporada. L'equip, que milita a Tercera Divisió, ha hagut de jugar tot el novembre fora de casa i ha viscut setmanes amb dificultats per trobar camp per entrenar. Com si un regal del destí es tractés, l'entitat del Maresme veu compensats els seus maldecaps amb un pessic econòmic fruit de la rifa de Nadal.

El Masnou ha jugat a la loteria amb el número 7.547, que coincideix en les dues darreres xifres amb el segon premi del sorteig, el 147. Això suposa un premi de 200 euros per cada dècim o, el que és el mateix, deu euros per euro jugat. El club ha repartit el número en butlletes de tres euros de cost, amb 2,20€ en joc i 0,80€ de donatiu al club. Els diners corresponents als números no venuts i que el club s'hagi pogut quedar ajudaran, sens dubte, a cobrir el pressupost de la temporada.

El Terrassa tenia tots els números de la grossa menys un

El número de la grossa d'enguany és el 79.250. El Terrassa FC, també de Tercera com el Masnou, jugava el 70.250. Tot i no encertar la grossa per una xifra, el club rebrà 12 euros de premi per cada butlleta, on hi havia en joc dos euros, és a dir, sis euros de premi per euro jugat.

stats