Publicitat
Publicitat

Segona B

El jutge obliga la Federació Espanyola a readmetre l'Oriola a Segona B, tot i que ja ha jugat a Tercera

El club alacantí va ser descendit a Tercera per motius econòmics, però ells han defensat que estan en concurs de creditors i no podien descendir per aquest motiu. Dimarts el CSD els va donar la raó, i aquest dimecres ho ha fet el jutge

La Federació Espanyola de Futbol té un bon problema sobre la taula. Dues jornades després d'haver començat ja les lligues de Segona B i Tercera, ara es veurà obligada a refer tots els grups. Aquest dimecres el jutge ha donat la raó a l'Oriola, que ha de jugar a Segona B, tot i que la Federació els va fer baixar a Tercera al juliol per motius econòmics.

La directiva del club alacantí sempre ha defensat que tenien raó perquè el club està en ple concurs de creditors, i en aquests casos no poden descendir els clubs pels deutes. De fet, un jutge d'Elx els va donar la raó, però la Federació no en va fer cas, i fins i tot el president oriolà va fer una vaga de fam durant uns dies.

La decisió final ha arribat un pèl tard, ja que l'Oriola ja ha jugat dues jornades a Tercera Divisió, però el jutge obliga ara la Federació a refer tots els grups, entre els quals el grup 3, en què hi ha els equips catalans.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT