Futbol català
Esports Futbol 24/02/2013

El Badalona guanya el Vila-real B (2-0) i agafa una mica de distància sobre el descens

Els escapulats han derrotat el filial castellonenc al Camp del Centenari amb gols d'Abraham i Quintillà. A més, derrotes del Llagostera al Nou Camp d'Inca i victòria de L'Hospitalet a Tarragona

Ara
3 min

BarcelonaLa 27a jornada del grup 3 de la Segona Divisió B s'ha completat aquest diumenge amb la victòria còmoda del Badalona a casa, la remuntada de l'Hospitalet a Tarragona, l'empat del Sant Andreu a Ontinyent i la derrota del Llagostera al Nou Camp d'Inca. Dissabte, el punt sumat pel Prat el permetia mantenir-se a la zona mitja de la classificació, mentre que el filial de l'Espanyol, ensopegant a casa, entra en zona de promoció descens.

Huracán Valencia, 1 - AE Prat, 1

El Prat ha aconseguit un meritori empat al camp del líder, l'Huracán València (1-1). L'equip d'Agustín Vacas ha esgarrapat un punt del Municipal Manises, després que Ignacio avancés els pratencs al minut 11. Els locals, però, han pogut empatar minuts més tard amb un gol de Capdevila.

Espanyol B, 1 - Mallorca B, 2

El filial periquito no ha pogut endur-se el triomf a Sant Adrià contra el Mallorca B, en un partit de màxima rivalitat en la lluita per la permanència. Després d'un primer temps sense gols, els balears han fet el 0-1 amb un gol de Javi al minut 48. Abdon, de penal, ha ampliat diferències al minut 75 però Cubillas, a les acaballes, ha donat esperances als homes de Manolo Márquez, que finalment s'han quedat sense el premi de puntuar.

Constància, 2 - Llagostera, 1

El Llagostera ha ensopegat al Nou Camp d'Inca tot i fer mèrits per endur-se un millor resultat. Un gol de Jaime, després d'una falta, ha avançat els valencians al minut 27. L'empat visitant no ha arribat fins ben entrat el segon temps, quan Joaqui ha rematat una pilota solta dins l'àrea. Els locals, però, han tornat a posar-se per davant només dos minuts més tard, gràcies al gol de Jordi, de cap.

Ontinyent, 1 - Sant Andreu, 1

En un partit molt intens a El Clariano, el Sant Andreu només ha pogut sumar un punt contra l'Ontinyent. Al descans s'ha arribat amb empat sense gols, però un penal comès sobre Rubén Gómez l'ha transformat el local Fran Moreno per fer l'1-0. La reacció del Sant Andreu no s'ha fet esperar i Borja, de cap, ha donat un punt a l'equip de Piti Belmonte.

Nàstic, 1 - L'Hospitalet, 2

Marc Martínez, amb un gol de falta al minut 14, ha avançat els tarragonins al Nou Estadi, però els locals han vist com l'equip de Miguel Álvarez empatava poc abans del descans, gràcies a Viale. A cinc minuts per al final, Moyano ha completat la remuntada per al CE L'Hospitalet.

Badalona, 2 - Vila-real B, 0

Victòria còmode dels homes d'Albert Cámara al Camp del Centenari sobre el filial del Vila-real, que els permet agafar aire a la classificació. Abraham, al minut 19, ha avançat els escapulats amb una bona definició davant la sortida del porter Jorge. A un quart d'hora del final, Quintillà ha sentenciat el matx amb un fort xut creuat des de fora de l'àrea.

Lleida Esportiu, 1 - Racing B, 0

Després d'un primer temps sense gols, el Lleida Esportiu ha aconseguit trencar l'empat gràcies a un gol de Mata a la represa. El filial càntabre no ha pogut fer res per retallar diferències i ha marxat del Camp d'Esports amb una derrota que el manté a la zona baixa de la classificació.

Olímpic, 2 - Reus, 1

El Reus no ha pogut sumar la victòria contra el líder en la seva visita a Xàtiva. A l'estadi de La Murta, els locals han encarrilat el partit amb un gol de Mendoza al quart d'hora de joc. Només començar la segona meitat, els locals han sentenciat amb el gol de Ferran. Els reusencs han pogut retallar diferències al minut 70, gràcies al gol de Robert de falta directa. Però els de Santi Castillejo no han tingut temps per empatar

stats