Futbol Català
Esports Futbol 15/03/2011

La viabilitat del Lleida ja té data al calendari

El dia 9 de juny hi haurà una apertura de conveni de creditors

àngel Garreta
1 min
Al Camp d'Esports esperen veure la llum al juny

LleidaL'administració concursal del Lleida va procedir ahir dilluns a presentar els textos definitius del seu informe de l'estat de la SAE (Societat Anònima Esportiva) amb la vista posada en el proper 9 de juny, quan l'entitat tindrà, segons sentència del Jutjat de Primera Instància número 6 i Mercantil de Lleida, una fase de tramitació de conveni de cara a la continuitat de l'activitat del club com empresa o, el que és el mateix, la recerca de candidats a assumir el deute i seguir projectant el club com a SAE a Segona B.

Les proposicions de viabilitat que puguin presentar els interessats inclouran necessàriament l'assumpció de la continuïtat de l'activitat empresarial a les quals afecti i del pagament dels crèdits dels creditors, en els termes expressats en la pròpia proposta de conveni. És a dir, caldrà especificar qui paga el deute i com es paga aquest dèficit, complint els terminis que el propi interessat proposi com a viables per eixugar-lo. També caldrà especificar de quins recursos es disposa per fer-ho. De cap altra manera, el Lleida podrà continuar com a SAE en el futur.

En conseqüència, des d'ahir i fins a 40 dies hàbils abans de la data assenyalada per a la celebració de la junta de creditors, la pròpia UE Lleida o aquells creditors titulars de crèdits que representin més d'una cinquena part del deute, podran presentar propostes de conveni per a la seva tramitació i votació a la Junta de Creditors. De la presentació de propostes i que aquestes siguin viables en depèn al cent per cent el futur del Lleida.

stats