Futbol Català
Esports Futbol 01/02/2011

El mercat d'hivern tanca l'aixeta

Darrers moviments concretats a Segona B i Tercera

Redacció
1 min
Rayo pressiona una jugada davant la mirada de Marc Fernández en segon pla

BarcelonaComença el mes de febrer i això vol dir que el mercat d'hivern queda finalment tancat per a tots els equips de Segona B i Tercera. A partir d'ara, només una baixa mèdica certificada de llarga durada pot permetre un equip donar de baixa una fitxa per incorporar-ne una altra.

A darrera hora, diversos equips han acabat de perfilar les seves plantilles. A Segona B, el Badalona ha incorporat a Miguel Ángel Lozano i Óscar Reyes. El defensa de l'Albacete, Rafa Santa Cruz, ha fitxat per L'Hospitalet i Enric Tarrés, fins ara a l'Espanyol B, és la nova alta del Sant Andreu. La Gramenet ha sumat a les seves files a Bustillo, del Badalona. La resta d'equips catalans no van registrar moviments. La peça més buscada de la categoria, el migcampista Ruben Rayos "Rayo", del Lleida, finalment acabarà la temporada a la Terra Ferma.

A Tercera, Sergio Ginés (Espanyol B) ha fitxat pel Vilafranca i Ruben Salvador (Premià) per l'Europa, com a moviments en les darreres hores. Entre tots els equips catalans de les dues categories estatals, el rei del mercat és sens dubte el Premià, que ara es veurà obligat a no augmentar el nombre de canvis de la seva plantilla més a la força que no pas per voluntat. L'equip entrenat ara per Jaume Creixell ha incorporat ni més ni menys que onze noms nous a les seves files al mercat d'hivern, sumant ja gairebé cinquanta fitxes utilitzades aquesta temporada.

stats