Futbol Femení
Esports Futbol 14/04/2013

Un empat entre l'Atlètic de Madrid i l'Athletic permet el Barça retallar dos punts al líder

Les blaugranes han guanyat el Sevilla 2-0 i s'han aprofitat de l'1-1 entre l'Atlètic de Madrid i l'Athletic a Majadahonda per escurçar diferències a la zona alta. A més, l'Espanyol ha derrotat el Sant Gabriel per idèntic resultat que el Llevant Les Planes al Lagunak (0-2)

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores del Barça fan pinya abans d'un partit

Sant Adrià del BesòsEl Barça és a només un punt del líder, l'Athletic, després de derrotar el Sevilla i aprofitar-se de l'empat entre l'Atlètic de Madrid i el conjunt basc a Majadahonda (1-1). Les blaugranes, gràcies a un gol de Vicky i Suárez en pròpia porteria, han derrotat el conjunt andalús (2-0) i segueixen la seva persecució per revalidar el títol de Lliga. En el partit més emocionant de la jornada, Erika ha avançat l'Athletic però Marta Carro, a la represa, ha aconseguit igualar el marcador per donar un punt a cadascun dels equips. L'ensopegada permet el Barça consolidar la segona posició, i quedar-se a un punt de l'Athletic.

D'altra banda, l'Espanyol ha derrotat el Sant Gabriel (0-2) gràcies a dos gols de Maripaz per afiançar-se en la cinquena posició. Les noies de Luis Carrión han tret profit d'una sortida molt intensa i, després d'una centrada de Débora, Maripaz ha avançat el conjunt blanc-i-blau amb una gran rematada que ha sorprès Marina. El partit s'ha igualat poc després i Mariajo, fins i tot, ha aturat un penal a Georgina per mantenir l'Espanyol en avantatge. A la represa, i després d'una acció de córner, Maripaz ha fet el definitiu 0-2. L'expulsió de Sandra Vilanova al final no ha impedit que les periquites s'enduguessin els tres punts del Municipal Ruiz Casado.

A Pamplona, el Llevant Les Planes ha superat el Lagunak (0-2), amb gols d'Andrea Porta i Laura Carriba, i ha segellat matemàticament la permanència a Primera Divisió. L'equip d'Albert Sánchez és a catorze punts de la zona descens a falta de tres jornades per acabar el campionat.

La resta de resultats de la jornada són:

Reial Societat 5-1 Collerenc

Cajasol San Juan 0-2 Prainsa Saragossa

Llanos Olivenza 0-3 Eayo Vallecano

València 0-2 Llevant

Atlètic de Madrid 1-1 Athletic Club

Classificació - 27a jornada

1r, Athletic 68

2n, Barça 67

3r, Atlètic de Madrid 63

4t, Llevant 59

5è, Espanyol 50

6è, Rayo Vallecano 47

7è, Prainsa Saragossa 42

8è, Sant Gabriel 36

9è, Reial Societat 33

10è, Cajasol San Juan 31

11è, Llevant Les Planes 29

12è, Sevilla 24

13è, València 24

14è, Collerenc 23

15è, Llanos Olivenza 15

16è, Lagunak 1

stats