Vila-real
Esports Futbol 04/02/2011

Garrido, un any a la banqueta del Vila-real

Juan Carlos Garrido sumarà demà contra el Llevant un any al capdavant del Vila-real, amb qui ha completat uns números de rècords: 75 punts de 102 possibles

Redacció
1 min
Juan Carlos Garrido, tècnic del Vila-real

CastellóGarrido va assumir el repte de dirigir el primer equip l'1 de febrer després que Ernesto Valverde fos destituït. El dia del seu debut va ser una de les poques derrotes que ha patit el tècnic groguet, el 7 de febrer, contra el Mallorca 1-0.

On més fort s'ha mostrat és a casa, on només ha cedit una derrota en les tres competicions disputades. En 26 enfrontaments al Madrigal, només el Barça ha estat capaç de superar el conjunt groguet. Amb això, Garrido ha aconseguit fer d'aquest Vila-real, l'equip que més punts ha sumat en tota la història del club, i el que més victòries, millor classificació i més gols ha aconseguit. Al respecte, Garrido ha dit que "són números molt bons" però no val a badar perquè encara "queda un món i s'ha de confirmar l'objectiu".

Del que més orgullós s'ha mostrat el tècnic és de la capacitat de recuperar el millor nivell de molts dels jugadors de la plantilla com Gonzalo, Ángel o Bruno. "Recuperar la línia de joc era una de les coses que volíem", juntament amb incorporar jugadors del filial, en una "aposta important per refrescar i rejovenir l'equip".

stats