Selecció catalana
Esports Futbol 30/12/2013

Gerard López: "Volia que els jugadors donessin espectacle i marquessin"

El seleccionador català ha posat bona nota al seu debut com a tècnic i ha destacat que compta amb "la millor fornada de jugadors catalans de la història"

Martí Molina
2 min

BarcelonaGerard López ha finalitzat el partit entre Catalunya i Cap Verd més que satisfet. El tècnic català, que debutava aquest dilluns a la banqueta quadribarrada, ha posat bona nota al partit i ha assegurat que les coses havien sortit com les havien planificat. "Volia que els jugadors donessin espectacle i marquessin".

"Hem fet el futbol que m'agrada, el futbol d'atac; tot i que no concebo el futbol amb un únic sistema de joc", ha comentat d'entrada, i ha aclarit per què ha optat per un 3-4-3 a l'inici del partit i s'ha decantat per un 4-3-3 a la represa. "Volia un equip ofensiu, tot i que sé que és arriscat. Però preferia espectacle i gols, que és el que ens faltava els darrers anys", ha comentat.

El seleccionador ha tingut paraules d'elogi per als futbolistes, a qui els ha "agraït l'assistència" després del partit. "M'ha agradat la seva implicació. Molts venien d'uns dies de vacances i no és fàcil torna a competir."

En aquest punt, ha parlat sobre Oriol Rosell, que en coptes de sortir a l'inici del segon temps ha saltat a la gespa a l'equador del segon temps. "Al matí hem tingut una xerrada amb l'Uri i el doctor i m'ha comentat que tenia molèsties. Però és d'agrair haver arribat fins aquí. Mereixia debutar amb la selecció catalana. Hem pactat que no jugués tota la segona part".

Pel que fa a l'assistència, que ha estat de 20.700 espectadors, Gerard López ha comentat que era la "xifra mínima pactada amb la Federació", i per aquest motiu l'ha donada per bona. Tot i que ha fet autocrítica i ha desitjat que en el futur hi hagi més espectadors al Lluís Companys. "No era el dia ideal, un dilluns laborable i amb un clima fresquet a Montjuïc, però vull agrair als 20.000 que han vingut. Espero que es vagin fent els passos corresponents i que millori mica en mica".

stats