Esports Futbol 27/11/2010

El Girona suma un punt molt valuós davant el Salamanca i segueix a la zona tranquil.la

El gironins, que rebien la visita d'un dels equips més forts de la categoria, saben patir i gràcies a un gol de Chechu al 65' sumen un punt important

Redacció
1 min

BarcelonaTot i que el Salamanca s'ha avançat en el 43' amb un gol de Goikoetxea després d'un còrner, el Girona no s'ha enfonsat i a la segona part ha empatat el matx. Després de diverses ocasions errades, els de Raül Agné han afinat la punteria i Chechu, després d'un llançament de falta, al 65', ha certificat l'1-1, resultat amb el què s'ha acabat un encontre on els gironins podrien haver guanyat si Peragón, a les acaballes del partit, hagués pogut superar un Biel Ribas inspirat.

Aquest empat provoca que el Girona es quedi en la tretzena posició de la taula amb 17 punts i es mantingui en una zona tranquil.la, ja que està cinc punts per sobre del descens directe a Segona B.

Els homes d'Oscar Cano, que estan situats en les posicions que donen accés al play-off cap a la Primera Divisió, es queden amb 24 punts, un més que el Barça B, i s'assenten a la quarta plaça.

FITXA TÈCNICA

1 Girona - 1 Salamanca

Girona CF:Santamaría; Luso, Serra, Noguerol, Bautista, Jandro, Marcos Tébar (Ángel, 58), Dorca, Moha (Chechu, min.53), Peragón i Kiko Ratón (Despotovic, min.75).

Salamanca: Biel Ribas; Sito Castro, Goikoetxea, Moratón, Zamora, Héctor Yuste, Endika (José Angel, min.70), Mario Rosas, Sarmiento (Juanjo, min.73), Perico (Quique Martín, min.83) i Kike López.

Gols: 0-1 (43') Goikoetxea, 1-1 (65') Chechu

Àrbitre: Pino Zamorano (Col.legi Castellano-manxec)

TG:Bautista

TV:Moratón (63'), Serra (90')

Públic: 7.100 espectadors a Montilivi (Girona)

stats