Espanyol
Esports Futbol 24/05/2013

Andrés Iniesta apadrinarà el partit d'homenatge a Dani Jarque, que es jugarà el 3 de juny

S'hi espera la presència dels blaugranes Cesc, Xavi i Iniesta, a més de Cazorla, Mata, Oriol Romeu i futbolistes del Betis, el Sevilla i el Madrid. El preu de les entrades serà de 21 euros, la xifra del dorsal del jugador

Efe
1 min
Iniesta supera Rubio en una acció del Barça-Valladolid

Sant Adrià del BesòsEl migcampista del Barça Andrés Iniesta apadrinarà el partit d'homenatge a Daniel Jarque, jugador de l'Espanyol mort l'agost del 2009, que tindrà lloc a l'estadi de Cornellà-El Prat el 3 de juny i que reunirà una destacada representació de futbolistes.

A més de diversos antics companys del central blanc-i-blau, està confirmada la presència de Cazorla (Arsenal), Mata i Oriol Romeu (Chelsea) i Cesc, Xavi i Iniesta (Barça). També hi assistiran futbolistes del Betis, del Sevilla i del Reial Madrid, a més d'altres clubs d'Espanya.

La setmana que ve està prevista una roda de premsa d'Andrés Iniesta en què es donaran tots els detalls. No està confirmat l'horari del partit (falta concretar-lo amb les televisions), però es preveu que serà entre les 20.00 i les 21.30 hores.

'Màgic' Díaz, representant de Jarque i amic personal de la família, és el responsable de l'organització de l'esdeveniment. "Tothom qui vulgui ser-hi, hi serà, és una qüestió de sentiment", ha afirmat. A més de diversos futbolistes, hi haurà molts dels entrenadors que el jugador va tenir en la seva carrera esportiva.

El preu de les entrades serà de 21 euros, la xifra del dorsal de Jarque, que ja s'ha convertit en un símbol. Per aquesta quantitat es podran adquirir dues entrades per a la zona de tribuna i tres per als fons de Cornellà-El Prat. L'import íntegre de la recaptació es destinarà a la família del futbolista.

stats