Espanyol
Esports Futbol 27/03/2012

Javi Márquez: "No crec que la meva renovació em passi factura a nivell esportiu"

El migcampista de l'Espanyol confessa que es troba totalment recuperat de la seva lesió al turmell i accepta amb professionalitat el fet de no entrar en els plans de Pochettino

Efe
1 min
Javi Márquez a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Sant Adrià del BesòsJavi Márquez no creu que la seva renovació –enquistada des de l'estiu– li passi factura a nivell l'esportiu, tot i que malgrat estar totalment recuperat de la seva lesió de turmell no està entrant en les convocatòries de l'entrenador. "Hi ha altres futbolistes que estan en la mateixa situació que jo, en procés de renovació. Tots estem igual. Al final el tècnic és qui decideix, encara que jo estic molt bé, content. Estic treballant molt i molt fort i les meves sensacions són bones. Porto tres setmanes entrenant-me amb la resta del grup", ha comentat.

El migcampista ha esquivat l'allau de preguntes sobre el seu futur, encara que ha insistit en la seva voluntat de seguir: "No penso a sortir del club. Només em centro a seguir treballant fort i després passarà el que hagi de passar. A tot futbolista li agrada jugar però no estic dolgut ni sento impotència, has de saber portar-ho".

Javi Márquez ha explicat que Mauricio Pochettino no li ha donat cap explicació sobre la seva situació. "No he parlat amb ell, sóc un jugador més i ell decideix. En alguns moments de la temporada estava al camp i tampoc m'ha donat explicacions. No vull entrar en un debat sobre això", ha apuntat.

D'altra banda, el futbolista no s'ha mostrat penedit d'operar-se del turmell el 7 de desembre: "He jugat infiltrat moltes vegades, amb dolor, però no em penedeixo de res perquè he defensat els colors de l'Espanyol amb el màxim orgull possible. I ara les sensacions físiques són molt bones. M'entreno al màxim".

stats