Espanyol
Esports Futbol 21/12/2011

Javi Márquez: "M'he tret un pes de sobre al passar pel quiròfan"

Sobre la seva renovació, paralitzada per diferències econòmiques, diu que "només es centra en recuperar-se" i que d'aquest tema "ja se n'encarrega el seu agent"

Efe
1 min
Javi Márquez, entrenant-se en solitari

BarcelonaEl migcampista de l'Espanyol Javi Márquez, que va ser operat el passat 7 de desembre del turmell esquerre a Múrcia, ha confessat que, malgrat no reaparèixer en el millor dels casos fins a finals del pròxim gener, s'ha tret un pes de sobre al passar pel quiròfan.

En roda de premsa, el futbolista s'ha mostrat alleujat: "Era una lesió que no em permetia estar al cent per cent -ha dit-, però sabia que diumenge havia d'estar aquí. Com a professional ho intentava, encara que va arribar un moment en què no podia més". "Portava molt temps afectat, tant físicament com psicològicament, perquè les molèsties sempre tornaven, però ara m'he tret un pes de sobre al passar pel quiròfan", ha apuntat.

El seu procés de recuperació es limita, de moment, a enfortir la musculatura del turmell esquerre. El migcampista no pot córrer, a menys que ho faci en una cinta d'aigua. "Ja m'han tret les grapes i va tot fenomenal. Conforme vagin passant els dies s'anirà augmentant el tipus de treball", ha explicat.

Javi Márquez no vol marcar-se terminis, tot i que confia a estar "bastant bé per a finals de gener". El del planter afronta la seva recuperació amb il·lusió: "Estic al 120 per cent. Ho he passat bastant malament durant tot aquest temps, i fins i tot des de just després de l'operació ja em trobava millor".

D'una altra banda, la negociació per la renovació del migcampista amb l'Espanyol segueix paralitzada per diferències econòmiques des de l'estiu passat i ha viscut episodis de tensió amb declaracions creuades. "Només em centro a recuperar-me. Ja tinc el meu agent que fa la seva feina, ara no toca parlar d'això", ha afirmat el futbolista.

stats