Espanyol
Esports Futbol 13/11/2012

Verdú: "Ara hem d'estar tots units i començar a sumar"

El migcampista de l'Espanyol reconeix que la situació és delicada, però la desdramatitza recordant que a l'equip li falten "pocs punts per sortir del descens"

Efe
1 min
Joan Verdú, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsJoan Verdú considera que davant la delicada situació esportiva dels blanc-i-blaus, l'equip "ha d'estar unit" i començar a sumar punts. "Som conscients de les dificultats, però tots tenim moltes ganes de treballar", ha dit Verdú, que ha reconegut que els jugadors són els primers que reconeixen que alguna cosa han de fer.

El migcampista ha apuntat que els crits de l'afició contra l'entrenador Mauricio Pochettino, després de la derrota de dissabte davant Osasuna, eren "contra tots", però insisteix que l'equip és "en el camí que cal seguir" i això els anima.

El partit contra el València de dissabte, a Mestalla, a les 18.00 hores, és el més important. "Sempre ho és el partit següent, però aquest sembla que molt més", ha dit. De tota manera, Joan Verdú ha comentat que en el pla numèric, a l'Espanyol li falten "pocs punts" per sortir dels llocs de descens.

El català també ha valorat la tensió que es viu en el club, tant en el pla esportiu com en l'institucional, amb les eleccions a la presidència el 19 de novembre. "No ajuda a ningú, aquest ambient i tot hi pot influir. Ens n'hem de sortir entre tots", ha explicat.

Finalment, Verdú, que queda lliure aquest estiu, ha evitat parlar sobre la seva renovació: "La situació està igual. Però crec que ara no és el moment, ni per com està el club ni per la situació de l'equip. El més important ara és centrar-nos a treballar i ja hi haurà temps per parlar d'aquests temes".

stats