SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/05/2014

El Lleida Esportiu supera el Toledo i segueix aspirant a tornar a la Segona A (2 a 1)

Fuster i Milla donen la victòria al conjunt que dirigeix Toni Seligrat en un Camp d'Esports ple de gom a gom

Albert Llimós
1 min

BarcelonaEl Lleida Esportiu segueix endavant en el seu objectiu de tornar a la Segona A. El conjunt que dirigeix Toni Seligrat ha superat 2 a 1 el Toledo al Camp d'Esports, i haurà de jugar dues eliminatòries més per recuperar una plaça a la categoria de plata del futbol espanyol.

Després de l'empat a 1 de l'anada al Salto del Caballo, l'afició del Lleida, que ha omplert el Camp d'Esports en plena festa de l'Aplec del Cargol, ha vist com el conjunt d'Imanol Idiákez s'avançava al marcador. Una pèrdua a la medul·lar de Beñat l'ha aprofitat Rufino per marcar el gol visitant gràcies a una gran jugada personal, amb un xut creuat que ha superat el porter local Pau Torres. El Toledo ha marcat al minut 43 de la primera meitat, després d'uns minuts de control absolut del joc.

A la represa, el Lleida Esportiu de Toni Seligrat ha sortit radicalment diferent a com ho havia fet en els primers 45 minuts. Un gran gol de falta de Raül Fuster al minut 58 ha canviat definitivament el rumb del matx. Els lleidatans s'han sentit còmodes, i, 3 minuts més tard, Pere Milla ha marcat el 2 a 1, al culminar una jugada confusa a l'interior de l'àrea visitant. Instants abans del segon gol, el Lleida ja havia estavellat una pilota al travesser. En els darrers minuts, el conjunt català ha mantingut el control del duel, especialment després de l'expulsió del lateral visitant 'Tete'. Al minut 95, el Toledo ha tingut una última ocasió per fer l'empat que li hagués donat la victòria a l'eliminatòria. El partit ha acabat amb incidents entre jugadors de totes dues plantilles.

stats