Liga BBVA
Esports  /  Futbol 07/10/2014

"Mai vaig demanar perdó a Xavi, en absolut": Iker Casillas amb Gabilondo, en 10 frases

El porter del Reial Madrid s'ha confessat en una entrevista a Canal+

Ara
2 min
Iker Casillas i Iñaki Gabilondo / CANAL + 1

BarcelonaIker Casillas ha concedit aquest dilluns una entrevista a Iñaki Gabilondo al Canal+. El porter del Madrid s'ha confessat parlant dels temes més destacats de l'actualitat blanca i, sobretot, del seu passat amb Mourinho a la banqueta.

Relació amb els jugadors del Barça

"S'explica una història que no és veritat. Vaig trucar a Xavi i Puyol per clavar-nos la bronca mútuament. No era normal la situació als clàssics, era lamentable. Hi havia molta tensió i se'ns en va anar de les mans. Ens vam trucar i ens vam dir de tot. Ells deien que hi havia jugadors [del Madrid] que s'excedien al terreny de joc i jo els vaig dir que ells protestaven a l'àrbitre".

"Iker no demana perdó a Xavi, en absolut. Molts ho han volgut vendre així per dir que el capità del Madrid s'abaixa els pantalons davant del Barça".

Situació personal

"Fa uns mesos semblava que tot era nefast, que era el culpable de tot, el primer problema que tothom volia eradicar perquè semblava la pesta".

"Aquest corrent de crítiques fa mal. Portes aquí des dels nou anys, 15 al primer equip. El públic és sobirà, però tu tens el teu cor, i també et fa mal".

"Hi vaig pensar [a deixar el club], i a dia d'avui també ho faig quan veig polèmica com la de principi de temporada. Si molestes, no vols crear polèmica".

"Somio amb França 2016, perquè el passat Mundial em va deixar tocat. No era l'Iker a què estava acostumat. Tinc una espina clavada".

Sara Carbonero

"Hauria pogut dir moltes coses del vestidor, més de les que la gent es pensa. Ella només es va fer ressò del que deia la gent [parlant del mal ambient al vestidor], però alguns ho van utilitzar per dir que jo era el que passava informació".

Mourinho

"La primera etapa va ser molt bona, la darrera, no tant. Era una relació que no donava més de si. Té el meu màxim respecte perquè és entrenador, però si alguna cosa no t'agrada, l'has de debatre".

"La nostra relació va ser bona el 2012 i a l'estiu, però es trenca aquell Nadal".

"Mai vam demanar al president que fes fora Mourinho, al contrari. Com a entrenador ha estat entre els dos millors que he tingut".

stats