Futbol
Esports Futbol 16/09/2013

Manu Lanzarote: "Mai he marcat un gol com el de diumenge"

Malgrat fer el 0-1 definitiu, el davanter considera que a nivell personal encara ha de millorar molt

Ara
1 min
Manu Lanzarote durant la roda de premsa

BarcelonaManu Lanzarote ha assegurat aquest dilluns en roda de premsa que "mai havia marcat un gol" com el que va fer diumenge davant el Granada. En la seva estrena com a titular a Primera Divisió, el jugador va aconseguir el gol que va donar la victòria a l'Espanyol,

"Va ser un gol important perquè era el de la victòria, ara portem quatre partits sense perdre, cal pensar en dilluns que juguem contra l'Athlètic de Bilbao i intentarem seguir igual".

El davanter ha explicat que va anar caminant a buscar la pilota, va començar a pensar com podia llançar la falta i assegura que quan va veure sortir la pilota "sabia que seria gol". "

Sobre les protestes dels jugadors del Granada, Lanzarote considera que són accions que decideix l'arbitre. "Ell va xiular i vam aprofitar l'oportunitat i estem contents, a vegades es xiula a favor i d'altres, en contra".

El davanter ha confessat, però, que tot i estar content pel gol, a nivell personal va "perdre pilotes, no estava fluid en el joc" i espera que durant la temporada "vagi a millor".

stats