1a divisió
Esports Futbol 06/02/2011

Lasarte: "La derrota contra el Madrid és justa"

El tècnic de la Reial Societat ha justificat la derrota amb el primer gol, encaixat massa aviat; i amb no haver executat les jugades que havia preparat durant la setmana

Martí Molina
1 min
L'entrenador de la Reial Societat, Martín Lasarte, durant el partit contra el Reial Madrid

BarcelonaL'entrenador de la Reial Societat, Martín Lasarte, no ha amagat la seva decepció després de caure golejat al Santiago Bernabéu per 4-1, un resultat que ha qualificat de “just”. “El Madrid ha tingut moltes ocasions. No hem estat l'equip que volíem ser. El resultat és just”, ha dit el tècnic txuri urdin.

Lasarte ha fet autocrítica en l'anàlisi del partit, especialment al primer temps: “Volíem mantenir la porteria a zero els primers minuts, però els gols han arribat per culpa de desajustos defensius”. I s'ha mostrat molt crític amb els seus homes: “Eren aspectes tàctics que havíem treballat durant la setmana. No hem estat capaços de fer allò que havíem assajat”. Per últim, resignat, ha explicat que “hem tingut el gol de l'empat a les botes, però no l'hem transformat i el Madrid ha aconseguit el segon gol” i que d'aquesta manera, al descans “hem intentat aprendre dels nostres errors per encarar la segona part”.

Més enllà del resultat, l'entrenador ha lamentat que Xabi Prieto s'hagi de perdre el proper partit de Lliga per acumulació de targetes.

stats