ESPANYOL
Esports  /  Futbol 16/05/2014

Les 10 millors frases d'Aguirre com a tècnic de l'Espanyol

El mexicà ha anunciat aquest divendres que no seguirà com a preparador del conjunt català

Gonzalo Romero
2 min
Javier Aguirre dóna instruccions als seus jugadors a Mestalla / EFE

BarcelonaJavier Aguirre ha anunciat que no seguirà com a tècnic de l'Espanyol la temporada vinent. L'entrenador i el president de l'Espanyol, Joan Collet, han oficialitzat l'adéu en una roda de premsa celebrada aquest divendres. Aquestes són les 10 millors frases d'Aguirre durant la seva etapa al club català.

1. "Excel·lent treball fills de puta", va dir l'entrenador mexicà als seus jugadors –un per un– després del primer partit que va dirigir amb l'Espanyol a la Lliga BBVA.

2. "Ara este un altre vegada en la merda", va dir amb sinceritat l'entrenador després de la derrota del seu equip en l'Espanyol-Almeria d'aquesta temporada.

3. "Jo li contesto que me la sua", va respondre el tècnic a un periodista la temporada passada –després de

l'Osasuna 0-RCD Espanyol 2–, després que aquest li preguntés per la seva situació al club.

4. "Fill de puta, puta mare, 'chingada' mare", va cridar Aguirre a l'àrbitre, precisament a l'Osasuna-Espanyol d'aquest any.

5. "Aquesta és la teva veu o has cridat com jo? A mi em passarà d'aquí una estona, a tu no", va dir el mexicà a un periodista que tenia una més que trencada veu durant una roda de premsa.

6. "Quan vam començar a parlar d'Europa ens en vam anar a la merda", va comentar el tècnic a roda de premsa.

7. "Cinquens, quarts, tercers... Fins que ens vam anar a la merda", va explicar el preparador després d'encadenar una sèrie de mals resultats la temporada passada.

8. "Vostè parla d'Europa? Doncs calli", va dir Aguirre en to distès a un periodista durant una roda de premsa.

9. "El felicito amic pels seus coneixements, ja que parla de 'l'interès del tècnic' quan jo no sé res d'aquest tema, com ho veu?", va respondre l'entrenador a un periodista en una sala de premsa.

10. "La meva dona ha fet 26 mudances, anem per la 27. Ahir em deia, com que ens anem? No em fotis", ha comentat en to distès el tècnic en la roda de premsa en què ha anunciat el seu comiat.

stats