Publicitat
Publicitat

FUTBOL

3.000 euros de multa per entrar una llauna de cervesa a un estadi

El partit corresponia a l'enfrontament de Segona Divisió entre l'Elx i el Cartagena del 25 d'octubre del 2010

El Tribunal Superior de Justícia de la Regió de Múrcia (TSJRM) no ha admès el recurs d'un aficionat de futbol que va ser sancionat amb una multa de 3.001 euros, al ser sorprès per entrar una llauna de cervesa al camp durant el partit de Segona Divisió celebrat el 25 d'octubre del 2010 a Elx entre l'equip local i el Cartagena. La sentència de la Sala Contenciosa del TSJRM confirma la que va dictar un Jutjat de Cartagena, que va estimar en part el seu recurs, mantenint la multa imposada per la subdelegació del Govern a Alacant i anul·lant la prohibició d'accedir a qualsevol recinte esportiu durant sis mesos.

El Jutjat va declarar que els fets es van produir a l'interior de l'estadi de futbol de l'Elx, quan els agents de l'autoritat van observar que bevia cervesa de la llauna que havia introduït al recinte. En el seu primer recurs va al·legar que els fets no havien quedat acreditats i va negar haver portat cap llauna de cervesa, però el jutge sí que va donar per provada la denúncia per la presumpció de veracitat dels funcionaris que la van portar a terme. De totes maneres, el jutge va rebutjar una segona al·legació del denunciat, que va considerar desproporcionat l'import de la multa que li va ser imposada.

Sobre la sanció, el Jutjat del Contenciós de Cartagena va assenyalar que era la quantia mínima que recull la legislació per sancionar aquest tipus d'infraccions. Disconforme amb la sentència, l'afectat va acudir llavors en apel·lació a la Sala Contenciosa del TSJRM, que no ha admès el recurs ja que la multa no arriba als 30.000 euros necessaris perquè un assumpte passi a aquest tribunal.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT