Futbol Català
Esports Futbol 05/06/2011

El Reus està virtualment a la final fruit d'una golejada i la 'Monta' haurà de remuntar a Nou Barris

Festival al Baix Camp (6-0) amb els roig-i-negres pràcticament classificats. Un solitari gol dóna el triomf al Rayo Cantàbria contra la Muntanyesa

BarcelonaUna golejada d'escàndol s'ha endut el Nàxara de la seva visita al camp del Reus. L'equip de Santi Castillejo ha començat a manar al marcador ben d'hora amb una diana de Sergi León i al descans ja dominava 3-0 amb dos gols més de Beñat i Chumbi. Els visitants pràcticament no han existit i la represa ha servit per veure un set en blanc de tennis amb tres gols obra de Chumbi -ha fet doblet- Querol i Ferran. Tret d'una desfeta històrica al partit de tornada, el Reus estarà a la final en la lluita per l'ascens a Segona B.

Més complicat ho tindrà la Muntanyesa de Miki Carrillo. Tot i fer un bon partit i gaudir d'ocasions per marcar, algunes de molt clares, el conjunt groc-i-negre ha sortit derrotat per culpa d'una diana de Rocha a tres minuts de la mitja hora del primer temps. Marc Ramírez ha resultat també providencial per salvar al seu equip, sobretot en una jugada on ha volat a l'escaire per evitar el gol. Nou Barris decidirà d'aquí set dies l'equip classificat.