Futbol07/09/2019

Neymar fa gol en el seu retorn al futbol en actiu (2-2)

El davanter ha estat decisiu en l'empat del Brasil contra Colòmbia

Ara / Efe

BarcelonaNeymar Jr. ha tornat aquest dissabte als terrenys de joc després de tres mesos de lesions. El davanter del París Saint-Germain ha fet gol en el partit que ha disputat la selecció del Brasil, que no ha pogut passar de l'empat amb Colòmbia (2-2). Davant de més de 60.000 aficionats a l'estadi Hard Rock de Miami, l'astre brasiler ha anotat el 2-2 definitiu i ha tornat a jugar per primera vegada des del 5 de juny, quan va lesionar-se en l'amistós entre el Brasil i Qatar.

En els primers minuts el partit ha estat molt igualat. Cap dels dos equips s'ha mostrat superior. Els brasilers han apostat pel joc llarg, fins i tot Neymar ha hagut de treballar per generar espais per a Roberto Firmino i Richarlison, un mal de cap per al lateral William Tesillo. El migcampista del Reial Madrid Casemiro ha estat l'encarregat d'estrenar el marcador.

Cargando
No hay anuncios

Colòmbia ha reaccionat a través de Luis Fernando Muriel. El davanter ha anotat un doblet per posar contra les cordes al conjunt brasiler. Neymar ha aparegut aquí, per tancar l'empat al minut 57 gràcies a una acció col·lectiva: Philippe Couthinho ha enviat la pilota a Dani Alves, un dels tàndems d'exblaugranes de l'equip; i Neymar ha rematat la centrada final per transformar el 2-2.