Neymar fa gol en el seu retorn al futbol en actiu (2-2)

El davanter ha estat decisiu en l'empat del Brasil contra Colòmbia

Ara / Efe
Neymar intenta controlar una pilota en l'amistós del Brasil contra Colòmbia

BarcelonaNeymar Jr. ha tornat aquest dissabte als terrenys de joc després de tres mesos de lesions. El davanter del París Saint-Germain ha fet gol en el partit que ha disputat la selecció del Brasil, que no ha pogut passar de l'empat amb Colòmbia (2-2). Davant de més de 60.000 aficionats a l'estadi Hard Rock de Miami, l'astre brasiler ha anotat el 2-2 definitiu i ha tornat a jugar per primera vegada des del 5 de juny, quan va lesionar-se en l'amistós entre el Brasil i Qatar.

En els primers minuts el partit ha estat molt igualat. Cap dels dos equips s'ha mostrat superior. Els brasilers han apostat pel joc llarg, fins i tot Neymar ha hagut de treballar per generar espais per a Roberto Firmino i Richarlison, un mal de cap per al lateral William Tesillo. El migcampista del Reial Madrid Casemiro ha estat l'encarregat d'estrenar el marcador.

Colòmbia ha reaccionat a través de Luis Fernando Muriel. El davanter ha anotat un doblet per posar contra les cordes al conjunt brasiler. Neymar ha aparegut aquí, per tancar l'empat al minut 57 gràcies a una acció col·lectiva: Philippe Couthinho ha enviat la pilota a Dani Alves, un dels tàndems d'exblaugranes de l'equip; i Neymar ha rematat la centrada final per transformar el 2-2.