Futbol Català
Esports Futbol 24/06/2011

El Llagostera ja té perfilat el seu projecte esportiu

El tècnic, Oriol Alsina, ha mantingut el bloc central de l'equip

àngel Garreta
1 min
Alsina compta amb la majoria del bloc de l'ascens

LlagosteraL'històric projecte del Llagostera, que militarà per primera vegada a Segona B -és l'únic representant gironí a la divisió de bronze- ja té noms i cares dins la plantilla. El tècnic, Oriol Alsina, ha mantingut el bloc principal de l'equip tot i alguna sonada baixa, com la de Roca, que anirà a un Olot que apunta alt a Tercera. Els renovats són Masferrer, Martí, Portolés, Vallho, Aimar, Uri, Granell, Pedrito, Quim Boadas, Plaja, David Costa, Óscar Álvarez i Herrera.

Les primeres altes del club són Rubén Martínez "Peque" (Premià) i Jordi Mir (Montcada), tots dos amb passat recent al Llagostera, així com el davanter Miguel (Amposta). L'entitat busca també un acord amb el Girona per aprofitar algun jugador descartat a Segona A o sorgit del seu juvenil de Divisió d'Honor.

Nous preus pel carnet de soci

Els 450 socis que té el Llagostera podran renovar l'abonament de la propera temporada a un preu de mitjana de 129 € (carnet d'adult). La franja de preus que oferirà l'entitat per una diversa varietat d'edats i condicions ballen entre els 50 i els 240 euros. La web del club oferirà la possibilitat de fer la comanda del carnet online.

stats