Futbol Base
Esports Futbol 03/11/2011

La revista 'Portal7' destinarà la publicitat dels propers mesos a la solidaritat amb el futbol base

Els beneficis serviran per potenciar l'aspecte formatiu d'equips de la Selva

àngel Garreta
1 min
Uns nens llegint la revista Portal7

BlanesLa revista Portal7, extensió en paper del lloc web esportiu a internet (portal7.es), destinarà els beneficis en publicitat de novembre i desembre a la col·laboració amb el futbol base de diferents equips de la Selva. La revista, que serà de caràcter bimestral a partir del 2012, comptarà amb la quantitat que voluntàriament aporti l'anunciant. Els diferents mòduls no tindran preu fixat perquè tots els euros aniran destinats al fons solidari d'aquesta original iniciativa.

El seu director, Pedro Hormigo, creu que "el millor regal de Nadal que pot fer una empresa dins el futbol és potenciar la base i sobretot aquells joves esportistes que més ho necessitin". La missió d'aquesta iniciativa és "fer un fons per destinar-lo a la necessitat que ens marqui el club. Pot ser ajudar a la quota esportiva d'algun futbolista amb pocs recursos o pot ser per comprar material esportiu d'entrenament com roba o pilotes".

La fórmula que proposa Hormigo és que "cada anunciant posi el preu del seu anunci. Jo l'hi publicaré igualment a la revista i la seva aportació anirà directa a aquest fons". Segons el responsable de Portal7, "aquesta és una nova fórmula amb la qual l'empresa anunciant, el mitjà de comunicació i el club destinatari poden crear també vincles de futur i ajudar a reactivar, a la llarga, l'economia de molts clubs modestos sense recursos". Per contactar amb Portal7 i participar d'aquesta iniciativa s'han habilitat dos camins: per e-mail a unetealreto@portal7.es o bé al telèfon 699 187 170.

stats