Futbol
Esports Futbol 24/10/2011

El president de l'Hospi avisa als que volen "gorrejar" entrades per veure el Barça: "Pagueu o a casa"

Miguel García del Valle, president de L'Hospitalet, ha assegurat al seu Twitter que el que més li "fot" és que: "Tots aquests que no vénen al camp, ara m'emprenyen demanant entrades per veure l'Hospi-Barça. Que es fotin"

Ara
1 min
Twitter de Miguel García del Valle

BarcelonaEl president del Centre d'Esports L'Hospitalet, Miguel García del Valle, ha lamentat aquest dilluns al matí al seu compte de Twitter la manca d'assistència als partits de lliga del seu club. Aleshores, en posteriors missatges, ha afegit: "El que més em fot (perdó), és que tots aquests que no trepitgen el camp ara m'emprenyen demanant entrades per veure l'Hospi - Barça de Copa. Que es fotin".

I Del Valle continuava: "Aviso tots els gorristes del futbol: Si voleu veure l'Hospi - Barça de Copa del Rei, aviat tindreu entrades a la venda. O pagueu, o a caseta amb la ràdio", advertia. En posteriors missatges, el president del conjunt del Llobregat agraïa els missatges de suport i aprofitava per criticar la Lliga: "Només entraran sense pagar les ràdios (grans o petites), en un desgreuge el que els està fent la LFP".

stats