Primera Divisió
Esports Futbol 30/09/2012

Un Mallorca invicte visita el Getafe

L'equip de Joaquín Caparrós arriba al partit d'aquest dilluns (21.30 hores, Marca TV) amb tres victòries i dos empats

Efe
1 min
Joaquín Caparrós

Palma de MallorcaEl Getafe, quart per la cua després de dues derrotes consecutives contra Barça i Celta de Vigo, rep aquest dilluns (21.30 hores, Marca TV) el Mallorca, que arriba invicte amb tres triomfs i dos empats.

Per al Getafe, l'última derrota a Balaídos va suposar un gerro d'aigua freda. Al principi de temporada havia mostrat una bona imatge davant rivals difícils com Sevilla, Reial Madrid i Barça, tot i aconseguir només tres punts gràcies a la victòria davant l'equip de José Mourinho. Tot el contrari que el passat dissabte, quan el Celta el va fer baixar a terra. Luis García va reconèixer que la primera part d'aquest partit va ser bastant dolenta i va emplaçar els seus jugadors a millorar la intensitat defensiva.

Per intentar doblegar l'equip de Joaquín Caparros, Luis García no podrà comptar amb el central Alexis Ruano, expulsat davant el Celta i sancionat per als dos pròxims partits. Torna Jaime Gavilán, que últimament no ha participat, i per motius tècnics no són a la llista Pablo Sarabia, Dani Güiza, Albert Lopo, Míchel, Borja Fernández i Hugo Fraile.

Al davant hi haurà un Mallorca en gran moment de forma, que ha igualat els seus millors registres en l'inici del campionat, encara que aquesta setmana ha patit un important contratemps amb la greu lesió soferta davant el València pel migcampista de l'equip Javi Márquez, que romandrà tres mesos de baixa.

stats