FUTBOL
Esports Futbol 08/04/2015

El PSG supera el Saint Etienne i es classifica per la final de Copa (4-1)

Ibrahimovic arriba als 100 gols amb el conjunt de París, que ara es jugarà el títol contra l'Auxerre de la Segona Divisió

Ara
1 min
Zlatan Ibrahimovic, celebrant el seu segon gol en el PSG-Saint Etienne de Copa / MARTIN BUREAU / AFP

BarcelonaEl PSG s'ha classificat per a la final de la Copa de França després de derrotar el Saint Etienne (4-1). Un 'hat trick' de Zlatan Ibrahimovic ha catapultat el proper rival del Barça a la Champions, que ara es disputarà el títol francès contra l'Auxerre de la Segona Divisió.

El partit ha estat igualat a la primera meitat, que s'ha acabat amb empat a un, i no ha estat fins a la represa que el PSG ha sentenciat. Ibrahimovic ha obert el marcador, de penal (21') i Hamouma ha igualat poc després (25'). Però les esperances del Saint Ettiene s'han desfet a l'hora de partit, quan Lavezzi ha fet el segon (60') del PSG.

El millor, però, estava per arribar: al minut 81 Ibrahimovic ha aprofitat una pilota llarga per encarar el porter i fer el gol de la nit. Un toc subtil amb l'interior per driblar l'adversari per la dreta, superar-lo corrent per l'esquerra, i arribar a temps per rematar la feina a porteria buida. I ja al minut 90, el mateix Ibra ha sentenciat amb el quart i definitiu gol del PSG.

stats