Espanyol
Esports Futbol 30/12/2012

La renovació de Joan Verdú, la més complexa per a la direcció esportiva de l'Espanyol

El migcampista queda lliure aquest estiu i el seu nom s'ha associat a lligues exòtiques amb ofertes milionàries. A l'estiu, les negociacions amb el club es van trencar per desavinences econòmiques

Efe
1 min
Joan Verdú celebra el gol que ha marcat de penal contra el Sevilla

BarcelonaEl futur del migcampista de l'Espanyol Joan Verdú, que queda lliure aquest estiu, s'ha convertit en un problema per a la direcció esportiva, que vol lligar el futbolista i veu com en els últims mesos i setmanes el nom del jugador s'ha associat a lligues exòtiques amb ofertes milionàries.

L'entitat blanc-i-blava i el representant de Verdú van interrompre les negociacions l'estiu passat. Les converses anaven ben encaminades, però finalment les diferències econòmiques van ser insalvables. Les dues parts, de tota manera, no tanquen la porta i no renuncien a seguir parlant aviat.

Verdú ha expressat diverses vegades la seva voluntat de seguir a l'Espanyol, i el club també vol mantenir el migcampista a la plantilla. De tota manera, els problemes econòmics de l'entitat, que no vol que el jugador se'n vagi lliure i sense deixar res a la caixa, auguren una negociació complicada.

Aquest problema, amb tot, s'afrontarà més endavant. Totes les parts implicades, club i jugador, entenen que la prioritat ara és la salvació i no s'aprofundirà en les converses fins aleshores. En aquest sentit, el que sembla clar és que Joan Verdú no abandonarà l'Espanyol en aquest imminent mercat d'hivern.

A més del migcampista català, la resta de futbolistes que acaben contracte al final d'aquesta temporada són el davanter portuguès Rui Fonte, el lateral esquerre Joan Capdevila, el migcampista Raúl Baena, el defensa Ernesto Galán i el porter hispanoargentí, i capità, Cristian Álvarez.

stats