Futbol
Esports Futbol 09/06/2013

La selecció espanyola supera la mandra i els badalls i derrota Haití (2-1)

Un gol de l'haitià Wilde a un quart d'hora del final desperta els homes de Del Bosque, que havien sentenciat el matx al minut 18 amb gols de Cazorla i Cesc

BarcelonaAmb mandra i cinc minuts de cert pànic, la selecció espanyola ha superat Haití per 2-1 en el primer amistós de preparació per a la Copa Confederacions disputat a Miami. Sense despentinar-se i a mig gas, el combinat de Vicente del Bosque s'ha desfet del seu rival gràcies als gols de Cazorla al minut 8, amb un xut ras creuat amb la cama esquerra, i de Cesc, al minut 18, de cap, després d'una assistència de Mata. Amb el 2-0, l'equip espanyol ha aixecat el peu de l'accelerador i pràcticament no ha generat ocasions de perill (només Soldado, al tram final, ha fregat el tercer gol), en un partit amb molt poca assistència de públic. Un golàs de Wilde després d'una bona acció individual ha afegit emoció i ha donat esperança a la selecció d'Haití, obligant 'la roja' a accelerar per evitar l'ensurt de l'empat.

Dels nou blaugranes convocats, només Cesc ha sigut titular en una alineació poc habitual de Del Bosque. El d'Arenys ha disputat 60 minuts. Gerard Piqué ha jugat mitja part, sortint al descans, i Andrés Iniesta, mitja hora. També ha participat Xavi, que ha entrat per Mata al minut 71.

S'han quedat sense jugar Pedro, valdés, Jordi Alba, Villa i Busquets.