Espanyol
Esports Futbol 12/09/2015

Sergio González: "El Madrid ens ha atropellat"

Els tècnics de l'Espanyol i el Madrid analitzen la golejada blanca al Power8 Stadium

Natalia Arroyo
2 min
Sergio González, entrenador de l'Espanyol, saluda Rafa Benítez, tècnic del Madrid / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

Cornellà de LlobregatEnsopit i autocrític, Sergio González ha comparegut en roda de premsa: "El 0-6 ha sigut un dur correctiu i fa mal. El Madrid ens ha passat per sobre des del primer minut, no és el partit que havíem treballat, ens han atropellat. No hem sabut competir i demanem disculpes a l'afició per la imatge que hem donat".

El tècnic ha assumit "tota la culpa" del plantejament del partit. No tant en l'esquema, ha dit, com en la tria dels jugadors. "Un s'imagina un partit i després surt el que surt", ha dit. González, preguntat per Ciani, un dels més vulnerables de la defensa blanc-i-blava, no ha volgut personalitzar en ningú els motius de la mala posada en escena de l'equip i s'ha limitat a dir que no s'han fet bé les coses que s'havien entrenat i que s'han tingut "llacunes" en la zona central defensiva. "Ara toca corregir el que no ha anat bé. Dilluns ja tornarem a entrenar-nos amb les piles carregades", ha conclòs.

Rafa Benítez: "Ja vaig dir que aquest Madrid seria ofensiu"

El tècnic del Reial Madrid creu que la mobilitat dels seus davanters ha sigut decisiva per fer mal a l'Espanyol. "És una de les coses que demanem, i que han sortit bé". Benítez ha negat que la victòria hagi sigut fàcil, malgrat que tot s'ha aclarit ja al minut 20. "L'Espanyol ha fet moltes coses bé, però nosaltres tenim molta capacitat de remat. I quan tens aquestes armes, tot és més senzill. Ja vaig dir el dia de la meva presentació que aquest equip seria ofensiu", ha comentat el madrileny, que ha elogiat el potencial de Cristiano Ronaldo, que amb els seus cinc gols avui s'ha convertit en el màxim golejador madridista en Lliga.

stats