2a divisió
Esports Futbol 21/04/2013

La bona setmana del Barça B contra les urgències d'un Múrcia amenaçat pel descens

El filial blaugrana juga al Miniesatdi després de guanyar el Numància a domicili i el Nàstic de Tarragona (0-1), en les semifinals de la Copa Catalunya (17 h, Esport 3)

Efe
2 min

BarcelonaEl Barça B vol ratificar aquest diumenge, contra el seu públic, al Miniestadi, una bona setmana en la qual ha guanyat el Numància a domicili i el Nàstic de Tarragona (0-1), en les semifinals de la Copa Catalunya, contra un Múrcia en dificultats i necessitat d'una victòria davant la proximitat del descens (17 h, Esport 3).

Els continus moviments entre primer equip i filial, així com la falta d'un incentiu clar, amb la permanència pràcticament aconseguida després d'una bona temporada, van desinflar un filial blaugrana que amb prou feines va sumar un punt en quatre jornades a final de març.

Especialment al Miniestadi, un dels camps més exigents de la categoria i en el que dos equips de la zona baixa, Osca (0-1) i Mirandés (1-1), van aconseguir fer trontollar als blaugranes, que ara volen demostrar la seva millora després dels dos triomfs aconseguits aquesta setmana.

El retorn de l'extrem Cristian Lobato es posposarà encara fins a la pròxima jornada, mentre que Gerard Deulofeu ha tornat de la concentració d'aquesta setmana amb la selecció espanyola sub'20.

La incògnita serà si el tècnic Eusebio Sacristán tornarà a convocar al prometedor extrem de 17 anys Adama Traoré, que va debutar amb el filial en Copa Catalunya i segueix entrenant-se amb l'equip, mentre que el porter Oier, que s'ha exercitat als últims dies amb el primer equip, podria donar pas a Masip sota els pals.

El R.Múrcia, de la seva banda, afronta el xoc en el divuitè lloc, amb 36 punts sumats en 34 jornades i està a un sol punt de la zona de descens.

Tres equips -Hèrcules, Osca i Racing de Santander- amenacen el ja que avui ocupen els granes i si algun d'ells venç aquest cap de setmana, també haurà de fer-ho el Múrcia per no caure a un dels quatre últims llocs de la taula.

Per això, Onésimo Sánchez, el seu entrenador, ha reconegut que necessiten "un reforç de tres punts", encara que el val·lisoletà sap que no serà fàcil aconseguir la victòria davant un rival al qual ha elogiat.

"El Barça B és un equip que s'assegura molt la possessió i davant això hem d'intentar que ells no estiguin a gust i robar la pilota el més lluny possible de la nostra porteria. A més, és un rival que es maneja molt bé amb espais, en tenir jugadors decisius i no podem oferir-li l'esquena sinó que cal defensar junts", ha explicat.

Onésimo no podrà comptar amb Javier Matilla, Miguel Albiol, Emilio Sánchez, Francisco Sutil, Medhi Nafti i Mario Marín, baixes obligades per sancions o lesions, però recupera per a aquesta cita al defensa Francisco Molinero, després de complir sanció, i ha inclòs a la llista de convocats als del planter Carlos Pifarré i Borja Gil.

Pel que fa a l'onze, el normal és que Molinero torni al lateral dret i que l'argentí Nico Martínez s'integri al centre del camp.

stats