Futbol
Esports Futbol 24/04/2021

Setmana negra per al Madrid i per a Florentino (0-0)

Després del fiasco de la Superlliga Europea, els blancs no passen de l'empat contra el Betis i gairebé s'acomiaden de la Lliga

Zinedine Zidane, tècnic del Reial Madrid

BarcelonaLa setmana ha sigut per oblidar al Reial Madrid. Començava amb el fiasco de la Superlliga Europea, impulsada pel president blanc, Florentino Pérez, i acabava amb un empat sense gols contra el Betis (0-0) a l’Alfredo Di Stéfano. L’equip de Zinedine Zidane es va quedar sense punteria i va dir pràcticament adeu a les opcions de guanyar el títol de Lliga. Després de punxar diumenge passat a Getafe, i amb aquest empat a casa, l’equip de Chamartín queda a dos punts de l’Atlètic de Madrid -que té un partit menys- i avui poden veure com el Barça -que en té dos de pendents- els iguala a la classificació.

Disputat sota una pluja intensa i molesta, el Madrid va fer un partit bastant fluix, sobretot al primer temps, en què va pecar de conservador i tan sols va tenir una ocasió de gol. Moltes possessions llargues a la primera part que van convertir-se en accions precipitades a la represa, a mesura que els jugadors es cansaven: a falta de joc col·lectiu, tots van buscar fer la guerra pel seu compte. No era el camí. Tampoc hi va ajudar la proximitat de l’anada de les semifinals de Champions, que juguen dimarts contra el Chelsea, i que va condicionar l’onze inicial de Zidane, amb rotacions.

El Betis, discret al primer temps, va aguantar bé el xàfec i no va passar gaires angoixes en defensa, per més que els blancs pengessin mil pilotes a l’olla en els últims vint minuts. De fet, l’equip de Pellegrini, que està lluitant per entrar a l’Europa League, va tenir l’ocasió més clara del partit: una pilota a l’espai per a Borja Iglesias que va refusar el porter Courtois.