Espanyol
Esports Futbol 16/10/2013

Thievy, davant de la possible baixa de Sergio García dissabte: "Estic preparat per ser titular"

El davanter francès, que ha marcat tres gols, admet que el pròxim rival, l'Atlètic de Madrid, "està més fort que la temporada passada"

Efe
1 min
Thievy en roda de premsa a Sant Adrià del Besòs

Sant Adrià del BesòsEl davanter de l'Espanyol Thievy Bifouma ha explicat que davant la possible absència de Sergio García, amb molèsties, dissabte davant l'Atlètic de Madrid, se sent "preparat per ser titular", pel que si l'entrenador el necessita estarà disponible.

El francès, que actualment suma tres gols, no ha disputat fins ara cap partit des de l'onze inicial. "Sempre he volgut ser titular, com a qualsevol que li agradi el futbol. Intento fer-ho sempre tan bé com es pugui, però no depèn només de mi, sinó de moltes coses. Només em preocupo del que puc controlar", ha comentat.

El futbolista també ha valorat el pròxim partit davant l'Atlètic de Madrid d'aquest dissabte, a les 22.00 hores a Cornellà: "Em sembla que està molt fort, més que la temporada passada, encara que té la mateixa plantilla més o menys. Aquesta vegada està molt bé en la classificació".

Finalment, Thievy ha comentat la situació de la selecció absoluta de França, resignada a jugar la repesca per classificar-se per al Mundial del 2014. "Sempre ha estat un equip potent i ara s'ha complicat una miqueta. Tinc l'esperança que aconsegueixi fer alguna cosa bonica", ha apuntat el futbolista francès.

stats