Futbol - Segona Divisió
Esports 25/01/2019

Els jugadors del Reus es reuneixen amb els nous propietaris

Curt Onalfo els ha assegurat que hi ha jugadors d'Europa i els Estats Units interessats en fitxar

Ara
1 min
Curt Onalfo, nou president del Reus Deportiu, s'ha reunit amb els jugadors del primer equio

BarcelonaCurt Onalfo, nou president de futbol del Reus Deportiu, s'ha reunit aquest divendres al matí amb els jugadors del primer equip. Juntament amb el director esportiu del club, Sergi Parés, Onalfo els ha traslladat les principals línies del projecte que Clifton Onolfo i Rusell Platt han plantejat per al Reus, i els ha explicat que ja hi ha diversos jugadors d'Europa i dels Estats Units interessats a fitxar pel conjunt del Baix Camp.

Aquest dijous, però, tres jugadors del Reus, Miguel Linares, Borja Herrera i Mario Ortiz, van demanar la carta de llibertat en virtut d'un acord signat amb l'antic propietari, Joan Oliver. El club està estudiant la validesa legal d'aquest document.

Tot i la venda del club a l'americà Clifton Onolfo i el britànic Russell Platt, l'equip continua sense poder competir perquè està suspès per la Lliga i, per tant, aquest cap de setmana tampoc jugaran contra l'Albacete.

A més, el Nàstic de Tarragona i el migcampista David Rocha han arribat aquest dijous a un acord per posar punt final al contracte que vinculava al jugador extremeny amb el club grana. El futbolista fitxa per l'Almeria.

stats