FUTBOL
Esports Futbol 11/08/2019

El United goleja el Chelsea en l'inici de la Premier (4-0)

L'Arsenal debuta amb victòria (0-1) gràcies al gol d'Aubameyang

Ara
1 min
El United goleja el Chelsea en l'inici de la Premier (4-0)

BarcelonaFrank Lampard ha debutat aquesta tarda a la Premier League amb derrota contra el Manchester United (4-0). L'exjugador ha après a la primera jornada que la competició anglesa és molt més exigent que la Segona Divisió, la seva categoria durant el curs passat. El Chelsea ha sortir d'Old Trafford amb marge de millora i evidenciant uns problemes per generar ocasions de gol preocupants.

Eren els dos equips del 'top six' del torneig que més dubtes havien mostrat abans del primer partit. Els de Manchester per les vendes i els escassos reforços i el Chelsea per la sanció que li impedeix fitxar, a banda d'estrenar entrenador, que és en part una ruleta russa. Els 'red devils' han sigut millors gràcies als gols de Marcus Rashford, per partida doble, Anthony Martial i James.

Rashford ha fet callar les crítiques que ha generat la marxa de Romelu Lukaku, especialment perquè no tindrà un substitut. Paul Pogba, un dels jugadors més assenyalats en l'equip per la seva intenció de marxar, ha deixat llums i ombres, amb incomptables pèrdues de pilota, però amb una sublim assistència de gol a Rashford. L'Arsenal, per la seva part, ha debutat amb victòria a la Premier. L'equip de l'espanyol Unai Emery han sumat els tres punts davant el Newcastle gràcies al gol de Pierre-Emerick Aubameyang.

stats