1a divisió
Esports Futbol 31/03/2013

El València visita l'Atlètic de Madrid en un duel de Lliga de Campions

Els d'Ernesto Valverde, sense el lesionat Roberto Soldado, necessiten els tres punts per no quedar despenjats de la quarta posició de la Lliga (21 h, C+)

Ara
1 min

ValènciaAtlètic de Madrid i València disputaran aquest diumenge (21 h, Canal+) un duel més que transcendent en la lluita per jugar la Lliga de Campions la propera temporada. Un partit en què el conjunt matalasser té un avantatge de quinze punts sobre el seu rival d'aquest diumenge, que es presentarà al Vicente Calderón sense Roberto Soldado, lesionat.

La de Soldado no és l'única absència dels valencianistes per aquest partit, ja que tampoc no poden jugar Adil Rami i Sophiane Feghouli, tots dos sancionats per acumulació d'amonestacions. Tampoc no hi serà el central Víctor Ruiz, lesionat fa tres setmanes a San Mamés. En canvi, torna a l'equip el central Ricardo Costa.

En clau matalassera, l'Atlètic de Madrid té gairebé assegurat el bitllet per la Champions, però no per això deixarà de lluitar pels tres punts. Entre altres coses, perquè encara aspira a superar el Reial Madrid a la classificació, rival que li va prendre la segona posició en la darrera jornada de Lliga.

stats