BARÇA
Esports Futbol 03/03/2012

L'àrbitre madrileny Velasco Carballo no assenyala tres penals a favor del Barça

El col·legiat no ha tingut una actuació lluïda al Camp Nou: no ha xiulat tres penals clars i ha expulsat de forma injusta Gerard Piqué

Ara
1 min
Carlos Velasco Carballo i Cesc Fàbregas

BarcelonaL'àrbitre del col·legi madrileny Velasco Carballo ha tingut una actuació polèmica aquest dissabte al Camp Nou. El col·legiat no ha assenyalat tres penals a favor del Barça, dos en el primer temps i un en el segon. El primer, sobre Alves, ha estat al minut 17 de partit, quan el brasiler ha rebut una empenta dins de l'àrea de Gálvez. El segon penal ha estat una empenta de Botía sobre Keita al minut 39 de partit. I en el segon temps, al minut 68, una mà clara de Nacho Cases no ha estat assenyalada com a penal per Velasco Carballo, que no ha vist l'acció del jugador de l'Sporting.

A més, ha expulsat Gerard Piqué a l'inici de la segona part en una falta a la frontal de l'àrea que no era mereixedora de targeta vermella. Sens dubte, l'actuació de l'àrbitre madrileny serà recordada pels aficionats del Barça presents al Camp Nou, que han arribat a treure els mocadors.

stats