Espanyol
Esports Futbol 04/01/2013

Verdú: "Contra el Madrid tampoc donaven un duro per nosaltres i vam empatar"

El migcampista de l'Espanyol reconeix que el derbi és "el partit més complicat", però creu que poden aprofitar les seves armes si l'equip es manté a un "nivell alt" i "interromp la possessió del Barça"

Ara
1 min
Joan Verdú, en roda de premsa

BarcelonaJoan Verdú creu que és possible puntuar i, fins i tot, guanyar al Camp Nou. Abans del derbi d'aquest diumenge, el migcampista de l'Espanyol ha assegurat que, tot i que aquest és "el partit més complicat fins a final de temporada", tenen opcions. "Ningú donava un duro per nosaltres contra el Madrid i vam treure un punt. Vam estar callats, vam treballar bé i vam aconseguir empatar", ha recordat. El secret per tornar a repetir la gesta és "ser consistents" durant els 90 minuts i "no deixar pensar el Barça".

Sobretot, Verdú ha situat la clau del partit en la capacitat de l'Espanyol "d'interrompre la seva possessió de pilota". Si l'equip manté "un nivell alt", Verdú veu opcions de "treure'n alguna cosa positiva".

En aquest sentit, el de l'Eixample ha afegit que fins a final de temporada la plantilla ha de mantenir la fe per salvar-se del descens. Per fer-ho, creu que l'equip ha de millorar: "En defensa estem bé, i des del primer dia, Aguirre ens ha insistit que no podem cometre errors".

Sobre la seva renovació, ha evitat parlar-ne fins al juny.

stats