Espanyol
Esports Futbol 17/05/2013

Verdú: "He estat jo qui ha proposat una oferta de renovació al club"

El migcampista de l'Espanyol diu que la predisposició del club és bona i reconeix que li agradaria tenir el seu futur al club resolt ja

Efe
2 min

Sant Adrià del BesòsJoan Verdú ha assegurat aquest divendres que ha estat ell qui ha proposat al club una oferta de renovació, aquesta mateixa setmana, ja que l'Espanyol no li ha fet cap oferta, malgrat el que va anunciar el vicepresident econòmic, José Luis Morlanes.

"He estat jo qui ha proposat una oferta de renovació al club aquesta setmana, ja que no ens han fet arribar cap, només mantenim converses", ha informat.

Verdú ha insistit que les pretensions de la seva iniciativa "estan dins (dels paràmetres) del que s'està parlant en l'actual plantilla". De tota manera, Verdú ha assegurat que la predisposició de l'Espanyol és bona: "Portem tractant el tema durant molt temps, els contactes són constants i mai s'han negat a parlar amb mi".

A més, Verdú ha manifestat la seva voluntat de continuar com blanc-i-blau. "Em vull quedar, sempre ho he dit. Estic deixant passar ofertes perquè realment vull seguir aquí molts anys", ha dit. En aquest sentit, el migcampista no es marca cap termini límit, "encara que l'ideal seria que tot estigués solucionat".

D'una altra banda, el migcampista ha explicat que a la reunió que els capitans han mantingut aquest divendres al matí amb el president Joan Collet, el dirigent els ha informat sobre la denegació en primera instància de la llicència UEFA per uns impagaments. "Ens ha dit que està tot en marxa i ho solucionaran, que estiguem tranquils i ens dediquem a jugar", ha dit Verdú, qui s'ha mostrat il·lusionat per jugar competició europea la temporada que ve.

"A qui no [li agradaria]? És un premi enorme. Tot passa per treure els màxims punts possibles i, encara que no anem, volem quedar el més amunt possible en la classificació", ha apuntat.

A nivell purament futbolístic, el català ha destacat la dificultat del partit contra el Deportivo. "Sabem que serà un partit complicat perquè es juguen el descens". Verdú, que va militar al Deportivo entre 2006 i 2009, guarda un bon record de la seva etapa a Riazor. "L'afecte i suport que em van donar aquí va ser molt gran. Tinc bons records per la ciutat i els companys que es van quedar aquí. Sempre he dit que al Deportivo li desitjo el millor", ha asseverat.

stats