2a divisió
Esports Futbol 19/01/2014

La millor versió del Sabadell posarà a prova el Mallorca d'Oltra (17 h)

Tots dos equips voregen la zona de 'play-off' d'ascens i qui guany podria acabar la jornada en llocs de promoció

Ara / Efe
2 min
El Sabadell ha golejat el Mallorca

Sabadell / MallorcaEl Mallorca s'enfronta aquest diumenge (17 h, Son Moix) al Sabadell amb l'objectiu de conquerir el novè triomf de la temporada, el sisè en el seu camp, i mantenir intactes les seves opcions d'ascens. Mentre que el Sabadell, que ha guanyat cinc dels sis últims partits –coincidint amb el canvi d'entrenador– busca uns punts que el permetessin acabar la jornada, fins i tot, en zona de 'play-off' d'ascens.

Els balears, entrenats per José Luis Oltra ha tingut diverses ocasions de situar-se als llocs d'ascens a la primera volta, però no n'ha aprofitat cap. L'última decepció la va patir la passada jornada , en què els mallorquinistes no van poder passar de l'empat (2-2) a casa contra el Còrdova.

La gran novetat a la llista de convocats és la presència de l'internacional algerià Liassine Cadamuro, cedit per la Real Societat en el mercat d'hivern, que podria debutar al centre de la defensa al costat del portuguès Nunes o el balear Pedro Bigas. Al centre del camp ia la davantera també es preveuen canvis, segons els assajos realitzats aquesta setmana per Oltra.

A la zona ampla, Martí Riverola es perfila com a substitut d'Alex Vallejo, i al davant, Gerard Moreno, autor dels dos gols de l'empat contra el Còrdova, i Víctor Casadesús, formarien l'eix de l'atac.

El Mallorca, desè a la taula amb 30 punts, no perd a casa des del passat 6 d'octubre, quan el Saragossa va vèncer per 2-4. Tot i això, ha cedit quatre empats.

El Sabadell assaboreix el seu moment més dolç de la temporada, després de guanyar els seus últims quatre compromisos i, sobretot, fer-se fort fora de la Nova Creu Alta amb dues victòries en els dos darrers desplaçaments a Tenerife (0-3) i Huelva (1-2) .

Aquesta magnífica ratxa ha catapultat al conjunt català fins a la zona alta de la taula i fins i tot podria situar-se en llocs de promoció d'ascens en cas de guanyar un Mallorca al que ja va castigar amb un 4-0 en la jornada inaugural del campionat.

Per mirar d'allargar aquesta bona dinàmica, Olmo recupera Cristian García i Juanjo Ciércoles, un cop complerta la seva sanció, i al capità Antonio Hidalgo, que s'ha recuperat a temps de les seves molèsties físiques. Per contra, continuen de baixa els lesionats Gato, Pablo Ruiz, Moha, Goni i Espasandín.

stats