LLIGA DE CAMPIONS

"La victòria més amarga d'en Pep"

La premsa alemanya lloa el joc del Bayern Munic però lamenta que Guardiola no hagi aconseguit cap Champions en les tres temporades que ha sigut a Munic

El missatge dels diaris alemanys és gairebé unànime en la defensa del joc que el Bayern Munic ha practicat per intentar arribar a la final de la Lliga de Campions, però lamenten que, per tercer any consecutiu, Josep Guardiola no els ha pogut portar fins al títol.

El popular diari ' Bild' defineix el partit com una gran batalla i titula amb "La victòria més amarga de Pep". Destaca que, per tercer any consecutiu, el tècnic català no aconsegueix el seu gran objectiu. En les seves pàgines mostren una imatge que recorda "El que diferencia  Hitzfeld i Heynckes de Pep" i l'acompanya d'aquesta imatge:

 

Aquests tres anys consecutius caient en semifinals és el que destaca el diari esportiu ' Kicker': "Amarg hat-trick" en referència al resultat dels tres últims enfrontaments contra els equips espanyols en aquesta fase. Els de Munic van caure el 2014 contra el Reial Madrid, la passada temporada contra el Barça i aquesta amb l'Atlètic de Madrid.

En les seves pàgines es recorda que el 2013 abans de l'arribada de Guardiola,   Jupp Heynckes va guanyar les tres competicions que disputava. 

El diari bavarès ' Süddeutsche Zeitung' és també molt crític amb Pep Guardiola: "Considerat per molts el millor entrenador del món, no ho ha aconseguit. Durant tres anys ha volgut guanyar la Lliga de Campions amb el Bayern de Munic. Tres vegades ha quedat eliminat a semifinals". A més ha destacat que el tècnic català no va ser contractat per guanyar només la Bundesliga i la Copa Alemanya

El ' Frankfurter Allgemeine' porta una imatge de Javi Martínez agenollat a terra en portada i elogia l'equip. Diu que els de Munic han passat com un huracà per sobre dels rivals a la primera i que "gairebé no poden creure que, en el millor partit que han fet en mesos, marxin sense recompensa", però que al final els rivals han acabat enduent-se la victòria. També mostra un Guardiola abatut: "He donat la meva vida per aquests jugadors".