PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/09/2013

El Vila-real vol allargar el seu inici espectacular de Lliga contra el Betis

Els groguets arriben al partit (21 hores, Canal+ Liga i GolT) amb les millors sensacions possibles mentre que el Betis pretén redreçar el seu rumb

Efe
1 min

Sevilla / Vila-realEl Vila-real s'enfronta aquest diumenge (21 hores, Canal+ Liga i GolT) al Betis. Els groguets arriben a aquest partit amb les millors sensacions possibles, ja que els castellonencs han protagonitzat un inici espectacular i malgrat ser un recent ascendit es manté invicte.

A més, i després de la victòria contra l'Espanyol d'aquest dijous, l'equip segueix mantenint el ritme de punts en la que és la seva millor arrencada de la història amb els catorze punts sumats en sis jornades.

Davant del Betis, l'equip segueix sense tenir problemes greus de lesions, tot i que aquesta jornada ha estat el defensa Jaume Costa el que ha hagut de descansar per unes molèsties lleus. A Costa se li suma la baixa de Francisco Javier Farinós, que segueix recuperant-se de la lesió de llarga durada que l'ha mantingut fora de l'equip des que va començar la temporada.

Per la seva banda, el Betis pretén redreçar el seu rumb –porta una victòria i dos empats en el que va de Lliga– amb la visita de l'equip revelació d'aquest inici de Lliga. Els sevillans estan obligats a aconseguir un triomf –el que seria el segon de la temporada– per evitar caure en els llocs perillosos de la taula tenint en compte l'escàs avantatge que té respecte als seus perseguidors.

Per a aquest partit Pepe Mel no podrà comptar, una altra vegada, amb el golejador Rubén Castro, tot i que segueix en procés de recuperació, mentre que sembla que podrà jugar el lateral Nacho, que aquest dissabte s'ha exercitat amb la resta del grup.

stats