Esports Futbol 28/05/2021

Vila-real es rendeix als herois de Gdansk

Ara
1 min
Celebració a Vila-real

BarcelonaEls carrers de Vila-real es van tenyir de groc per celebrar la victòria en la final de l’Europa League, el primer títol continental de la història del club groguet. Un èxit sense precedents que va merèixer una festa multitudinària, amb una rua per la localitat i una gran festa final a l’Estadi de la Ceràmica.

La delegació arribava a l’aeroport de València a les vuit del matí, procedent de la ciutat polonesa de Gdansk. Els jugadors van descansar una mica a casa seva abans d’enfilar cap a Vila-real, on la festa va començar a les set de la tarda. Els futbolistes, amb el trofeu en una posició d’honor, van fer una rua amb un autocar descapotable pels diferents carrers de la localitat, fins a acabar a l’estadi, on es va posar punt final a la celebració amb parlaments i un sopar de gala amb presència dels jugadors i els seus familiars, tècnics, directius i patrocinadors del club.

Milers d’aficionats, pràcticament tota la ciutat i bona part de veïns de la zona, van ser presents en una festa en què, per les mesures contra el coronavirus, no es va permetre que l’autocar fes cap parada. Però això no va impedir que els jugadors, amb micròfons, es dirigissin a una afició rendida als seus herois.

Vila-real, que va convertir-se dimecres en la localitat més petita que aconseguia un títol continental, s’ha guanyat el dret a participar en la següent edició de la Champions.

stats