Futbol
Esports Futbol 22/02/2022

Vlahovic posa contra les cordes el Vila-real (1-1)

El serbi marca als 33 segons de joc el gol de la Juve i Parejo empata a la segona part

ARA
Vlahovic, durant el Vila-real-Juve

BarcelonaEn el seu retorn als vuitens de final de la Lliga de Campions, el Vila-real haurà de picar pedra al camp de la Juve després de punxar a casa contra els italians en el partit d’anada (1-1). El partit, de fet, no podia començar pitjor, ja que el davanter serbi Dusan Vlahovic va tardar tot just 33 segons a marcar el gol dels piemontesos. Vlahovic, fitxat ara fa pocs dies de la Fiorentina, on s’havia convertit en un dels davanters de moda del futbol europeu, ha entrat amb bon peu a la Juve, marcant gols tant a la lliga com en el seu debut a la Champions.

El Vila-real, que arribava amb la baixa del seu màxim golejador, Gerard Moreno, va gaudir en tot moment de la possessió de la pilota, però topava amb una defensa on eren baixa Chiellini i Bonucci. Malgrat tot, durant la primera part De Ligt i Danilo van aconseguir aturar el joc ofensiu d’un Vila-real que trobaria el gol de l’empat a la segona part en una greu errada defensiva visitant. Malgrat que al descans Bonucci va tornar al terreny de joc, després d’uns dies lesionat, la defensa italiana va despistar-se durant cinc minuts. Parejo, qui s’havia fet un fart de tocar la pilota al mig del camp, va aprofitar els espais que havien creat amb els seus moviments Arnaut Danjuma i Giovani Lo Celso per marcar tot sol el gol de l’empat, que deixa l’eliminatòria oberta de cara al partit de tornada. Malgrat el domini dels locals, que es van fer un fart d’acostar-se a la porteria del polonès Szczesny, cada cop que la Juve aconseguia fer entrar en joc Vlahovic, els italians tenien opcions de marcar. Al final, però, l’equip d’Unai Emery va evitar un resultat que li hauria complicat molt les coses.

El Chelsea no falla

A l’altre partit del dia a la Champions, el Chelsea es va imposar davant del Lilla francès per 2-0 a Stamford Bridge, amb gols de l’alemany Kai Havertz en els primers minuts i el nord-americà Christian Pulisic a la segona part. Els anglesos, però, van perdre per lesió dos jugadors importants com Kovacic i Ziyech en un partit on van deixar ben encaminat l’accés als quarts de final.