COPA DEL REI
Esports15/10/2014

El Girona cau eliminat a la Copa al camp del Valladolid (2-0)

L'Hospitalet i el Cornellà superen el seu partit i els tocarà un rival de Primera al proper torn

BarcelonaEl Girona ha caigut eliminat a la Copa del Rei en caure al Nuevo Zorrilla de Valladolid per 2-0. L'equip de Rubi, qui fou tècnic del Girona, s'ha endut l'eliminatòria gràcies a dos gols a la segona part, obra de Guillermo Andrés i Samuel Llorca.

L'Hospitalet del seu torn, si s'ha classificat per a la següent ronda de la copa després de guanyar un partit que perdia 0-2 amb l'Izarra. Antonio Camacho ha marcat durant el primer temps els gols visitants, però a la segona part ha arribat la reacció catalana gràcies als gols de Nano (48' i 79') i Rubén (61'). L'Hospitalet ara jugarà els vuitens de final contra un equip de Primera Divisió que juga competicions europees.

Cargando
No hay anuncios

Històric Cornellà

La gran sorpresa de la temporada a la Copa però, és el Cornellà. L'equip del Baix Llobregat ha superat de nou un torn en imposar-se al Leioa per 2-1. Vitoria ha fet el 0-1 als 13 minuts, però Óscar Muñoz ha empatat abans del descans fent justícia al domini local. A la segona part, Gallar ha fet el 2-1. El Cornellà doncs, podrà jugar contra un equip de Primera en la seva millor participació al torneig. El Sabadell també jugarà els setzens, ja que al darrer sorteig va classificar-se per aquest torn sense jugar.El sorteig serà aquest divendres, amb la presència del Barça, l'Espanyol, el Sabadell, L'Hospitalet i el Cornellà.

Cargando

Qui no serà al proper sorteig serà el Lleida. L'equip blau ha perdut al Collao contra l'Alcoià per 1-0, amb un solitari gol de Joan Vich, rematant una falta de Rubio als 71 minuts.