COPA DEL REI
Esports 15/10/2014

El Girona cau eliminat a la Copa al camp del Valladolid (2-0)

L'Hospitalet i el Cornellà superen el seu partit i els tocarà un rival de Primera al proper torn

Els jugadors del Valladolid celebren un gol contra el Girona / REAL VALLADOLID

BarcelonaEl Girona ha caigut eliminat a la Copa del Rei en caure al Nuevo Zorrilla de Valladolid per 2-0. L'equip de Rubi, qui fou tècnic del Girona, s'ha endut l'eliminatòria gràcies a dos gols a la segona part, obra de Guillermo Andrés i Samuel Llorca.

L'Hospitalet del seu torn, si s'ha classificat per a la següent ronda de la copa després de guanyar un partit que perdia 0-2 amb l'Izarra. Antonio Camacho ha marcat durant el primer temps els gols visitants, però a la segona part ha arribat la reacció catalana gràcies als gols de Nano (48' i 79') i Rubén (61'). L'Hospitalet ara jugarà els vuitens de final contra un equip de Primera Divisió que juga competicions europees.

Històric Cornellà

La gran sorpresa de la temporada a la Copa però, és el Cornellà. L'equip del Baix Llobregat ha superat de nou un torn en imposar-se al Leioa per 2-1. Vitoria ha fet el 0-1 als 13 minuts, però Óscar Muñoz ha empatat abans del descans fent justícia al domini local. A la segona part, Gallar ha fet el 2-1. El Cornellà doncs, podrà jugar contra un equip de Primera en la seva millor participació al torneig. El Sabadell també jugarà els setzens, ja que al darrer sorteig va classificar-se per aquest torn sense jugar.El sorteig serà aquest divendres, amb la presència del Barça, l'Espanyol, el Sabadell, L'Hospitalet i el Cornellà.

Qui no serà al proper sorteig serà el Lleida. L'equip blau ha perdut al Collao contra l'Alcoià per 1-0, amb un solitari gol de Joan Vich, rematant una falta de Rubio als 71 minuts.