BARÇA
Esports 10/10/2016

Guardiola: "Sense Cruyff, jo no hauria viscut tot el que he viscut"

Jordi Cruyff afirma que el seu pare mirava la Bundesliga gràcies a Guardiola

Ara
1 min
Guardiola i Jordi Cruyff durant l’acte d’ahir a Londres.

BarcelonaJordi Basté ha entrevistat Pep Guardiola i Jordi Cruyff al seu programa 'El món a RAC1”. L'entrevista, enregistrada la setmana passada a Londres durant la presentació de la biografia de Johan Cruyff, ha deixat titulars interessants.

Pep Guardiola ha recordat que Cruyff tenia molta influència al Barça: "En Jan era la persona clau perquè era el president, però tothom escoltava en Johan. I ell va donar el meu nom. Sense ell jo no hauria viscut el que he viscut”, i ha afegit que Laporta, com a president, "sempre ha estat impecable en la relació amb els jugadors i l'entrenador. Mai va voler exercir cap pressió". Guardiola ha afegit que "serà bonic tornar a casa" en referència al proper Barça-City.

Jordi Cruyff, per la seva part, ha explicat que “mai havia vist el meu pare mirant partits de la Bundesliga. Ho va fer gràcies a Guardiola”. El fill ha explicat que “a ell li agradava anar a la guerra, ser intens. Tenia un llenguatge molt peculiar”.

Segons Jordi Cruyff, el seu pare era un home lleial, “quan el meu pare va veure en Pep Guardiola com a jugador, li va veure alguna cosa especial". Preguntat per la seva relació amb el pare, Jordi ha explicat que "costa ser jugador de futbol sent fill de qui sóc. Era un home que parlava molt clar. I això no agrada a tothom".

stats