HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 04/02/2018

El Barça Lassa goleja a l'Arenys i recupera el liderat de la lliga d'hoquei

Victòria del Vic a la pista de l'ICG Software Lleida

BarcelonaEl Barça Lassa s'ha imposat a la pista de l'Arenys de Munt per 3-9 en un partit en què els blaugranes han estat els clars dominadors. Els d'Edu Castro no han desaprofitat l'ensopegada del Liceo a la pista del Vendrell i, d'aquesta manera, el Barça Lassa recupera el liderat de l'OK Lliga.

Pablo Álvarez ha estat l'autor de dues dianes en tan sols dos minuts que han permès als d'Edu Castro avançar-se al marcador. A la segona part, Pablo Álvarez ha eixamplat el seu registre golejador amb dues dianes més. Entremig dels dos gols del jugador argentí, l'Arenys de Munt ha retallat diferències amb l'1-4, obra de Marc Roca.

El Barça Lassa, però, ha continuat dominant el partit a plaer i els gols han seguit arribant fins al xiulet final. Marc Gual i Xavi Barroso situaven l'1-7. Els locals han marcat la segona diana de l'enfrontament, mentre que Pau Bargalló situava el 2-8. El sisè gol de Pablo Álvarez –en suma 27 en Lliga– i un altre de Jordi Pérez han establert el definitiu 3-9.

En els altres partits d'aquest diumenge, el CP Vic, amb dos gols de Borja López, ha donat la sorpresa a la pista de l'ICG Software Lleida (1-2) i el Noia i el Lloret han empatat (3-3).