Beisbol
Esports 11/06/2011

La jornada festiva per reivindicar el beisbol reuneix entre 500 i 600 aficionats a Montjuïc

Els dos partits contra el Halcones de Vigo (7-2 i 2-1) han servit d'excusa per celebrar una emotiva diada i reivindicar la importància de les seccions del club

àlex Gozalbo
1 min
Les categories inferiors de beisbol del Barça han reivindicat la importància de les seccions.

BarcelonaLa secció de beisbol del Barça ha viscut una jornada molt emotiva a l'estadi Pérez de Rozas de Montjuïc. L'equip s'ha imposat en el doble enfrontament a l'Halcones de Vigo (7-2 i 2-1) i ha consolidat la seva posició al front de la classificació quan resten cinc jornades dobles per al final de la temporada. Era el primer partit a casa des que es va anunciar l'eliminació de la secció, i l'emoció no ha estat poca.

Els partits han servit d'excusa per celebrar una jornada festiva i reivindicar la importància de les seccions del club. Entre 500 i 600 persones s'han donat cita per mostrar el seu suport. Els més joves han fet algunes pancartes.

Durant el partit de bàsquet celebrat al Palau Blaugrana, Sandro Rosell, president del club, ha escoltat algun crit aïllat de "Sandro no, beisbol sí" mentre abandonava la llotja al descans.

Minuts després, una vegada finalitzat l'encontre, Joan Carles Raventós, director de les seccions del club, s'ha reunit informalment amb aficionats del Barça per explicar-los la situació.

stats